Duiken & Bushcraft

Duikintroductie

Wilt u eens ervaren hoe het is om onder water te ademen? Of bent u benieuwd of het duiken iets voor u is dan is een duikintroductie de ideale oplossing. Een duikintroductie op recreatiecentrum Heumens Bos wordt gedaan in ons eigen zwembad. Tijdens de duikintroductie wordt u onder professionele begeleiding meegenomen onder water. De duikintroductie zal beginnen met een korte uitleg over de duikmaterialen en belangrijke elementen bij het duiken. Vervolgens gaat u het water in en mag u ervaren hoe het is om onder water te ademen.

De kosten voor een duikintroductie zijn € 15,00 per persoon inclusief duikmaterialen.

De duikintroducties worden georganiseerd in samenwerking met ScubaXperience. Meer informatie kunt u vinden op www.scubaxperience.nl.

Bushcrafts

Bushcraft betekend ‘boskunde’, voel je thuis in de natuur. De natuur biedt u onderdak, vuur, voedsel en water en met een simpel gereedschap zoals een mes maakt u mooie en nuttige voorwerpen. Bushcraft leert u dit alles in een ontspannen sfeer met een lage drempel voor elk niveau. Tijdens de workshops komen de volgende onderdelen aan bod: vuur maken, eten bereiden, leerbewerking en houtbewerking.

De bushcrafts worden georganiseerd in samenwerking met Tornak Bushcrafts. Meer informatie kunt u vinden op www.tornakbushcraft.nl.

Heeft u vragen over een van deze twee activiteiten, kom dan gerust langs bij ons op de receptie.