Mobile homes / stacaravan

Mobile Home/stacaravan geschikt voor 4 personen

De Mobile Homes kunt u vinden aan de bosrand of aan een ruim open veld met enkele speeltoestellen. Een mobile home is van alle gemakken voorzien. In de mobile home vindt u 2 slaapkamers waarvan 1 met twee losse 1-persoonsbedden en 1 met een 2-persoonsbed. In de mobile home is een badkamer aanwezig met douche en wastafel met opbergruimte en een losse ruimte met een toilet. Daarnaast heeft u de beschikking over een leefgedeelte met zitje, televisie, eettafel en een keuken met daarbij een koffiezetapparaat, waterkoker, koelkast met vriesvak en een magnetron.

bungalows chalets heumens bos

In de mobile homes zijn aanwezig 4 kussens, 1x 2-persoonsdekbed en 2x 1-persoonsdekbed. U kunt bij het boeken van de mobile home ervoor kiezen om lakenpakketten, handdoekpakketten, keukenpakketten, een kinderbedje of kinderstoel te reserveren.

Aan de voorzijde van de mobile home bevindt zich een veranda met een trapje als opstapje. De veranda is afsluitbaar door middel van een poortje. Een deel van de veranda is overdekt waardoor u ook met regenachtig weer buiten kunt zitten of bij heel zonnig weer in de schaduw kunt zitten.

Het is mogelijk om in de buurt van de mobile homes een kampeerplaats te reserveren.

De aankomsttijd voor een mobile home is na 15:00 uur en de vertrektijd is voor 11:00 uur.

De borg voor de mobile homes bedraagt € 150,00 euro waarvan € 25,00 euro is voor de slagboompas en € 125,00 euro waarborg voor de mobile home.

 

mobilhome keuken heumens bos
mobilhome keuken heumens bos

 

mobilhome interieur [1600x1200]      mobilhome interieur (2) [1600x1200]         mobilhome interieur (4) [1600x1200]

219

 

 

Kamperen bungalowverhuur en jaarplaatsen Nijmegen